4 Eylül 2016 Pazar

Ekranların Vazgeçilmez İsmi; Alperen Duymaz

Daha önceden birkaç dizide yer almış bulunan, ''Bodrum Masalı'' projesiyle yıldızı parlayan, oyunculuğuyla tüm izleyicileri kendine hayran bırakan, Alperen Duymaz'ı hepiniz hemen hemen beğeniyorsunuzdur. Lâkin bu yetenekli oyuncuyu daha da yakından tanımak ister misiniz?

Yakışıklı Oyuncu Alperen Duymaz Kimdir?


Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa kadar müzik ve gitara da bağlı olan oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konsevatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Aynı zamanda modellik yapmış, birkaç reklam filmlerinde de kendini göstermiştir. 

2015'te ''Tatlı Küçük Yalancılar'' adlı dizide ''Cesur'' rolünü oynamıştır. Bu dizinin çekimi için yaşadığı ve doğduğu yer olan Ankara'dan İstanbul'a taşınmıştır. 
Ayrıca bir zamanlar rol arkadaşı olan Burak Deniz'le çok benzediğine kanaat getirebilirim!



2015 - 2016 yıllarında ise başrollerini Selin Şekerci ve Seçkin Özdemir'in paylaştığı Acı Aşk dizisinde ''Ali'' karakteriyle ekranlarda yer almıştır.
Bu güzel oyuncuya bıyık yakışıyor desem yalan söylemiş olmam doğrusu.

Şimdi Kanal D ekranlarında yayınlanan ''Bodrum Masalı'' dizisinde ''Ateş'' karakterini canlandırıyor Alperen Duymaz. Deli dolu, asi ve olgun bir genç olan Ateş karakteri, izleyenleri kendisine hayran bırakmakla kalmayıp, televizyonların vazgeçilmezi oldu. Dizinin konusu, tekdüze bir yaşam sürdüren Ateş'in, babasının iflas etme durumu söz konusu olunca Bodrum'a yerleşip zorluklarla savaşmasından ibaret. Eğer hiç kumandanın ileri tuşuna basıp bu diziye denk gelmediyseniz, bir şans vermenizi tavsiye ederim.


Alperen Duymaz, oyunculuk mesleği aklına gelmeden önce müzik ile ilgilenmeye başlamış fakat müziğin ''matematiksel bir şey'' olduğunu düşünerek attığı adımlardan vazgeçmiş. Oyunculuk fikri, Ankara'da bir tiyatrocuyla karşılaştığı an sarmış etrafını.


Minik Alperen


Burak Deniz + Aras Bulut İynemli = Alperen Duymaz

    Hem Yakışıklı Hem Cool Oyuncu; Alperen Duymaz 


Kendisine oyunculuk hayatında başarılarının devamını dilerim. Türkiye'de böyle yetenekli oyuncular oldukça gururumuz kabarıyor. Umarım ki her şey gönlünce olur, seni çok seviyoruz... Son olarak Alperen'in eşsiz sesini bırakıyorum...





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder